¨Viivi on melkoinen moniosaaja ja hänen rohkeutensa on ihailtavaa!¨

 

Olen missi, reppureissaaja, yliopisto-opiskelija sekä oikeudenmukaisuuden, tasa-arvoisuuden, itsetunnon sekä rohkeuden arvojen puolestapuhuja. Viivi on tehnyt useita hyväntekeväisyys projekteja elämänsä aikana.

Miss Suomi-kilpailun myötä UN Women, järjestön arvot ja heidän tekemä työ on tullut vahvaksi osaksi Viivin #SheCan kampanjaa.

 

#SheCan on naisten voimaannuttamiselle lanseeraamani kampanja, jossa haluan vahvistaa sanomaa siitä, että naisista on mihin vain.

Tarkoituksena on rohkaista jokaista tavoittelemaan unelmiaan positiivisen viestinnän kautta sekä jakamaan omia onnistumistarinoitaan.

 

Olen tehnyt erilaisia hyväntekeväisyysprojekteja mm. UN Womenin ja Tampereen yliopiston kanssa, jossa keräsimme monia tuhansia euroja naisten oikeuksien ajamiseksi. Erilaiset hyväntekeväisyysprojektit ja niiden järjestäminen ovat myös osa #SheCan -kampanjaa ja pyrin järjestämään erilaisia tempauksia maailman tilanteen mukaan. 

 

Järjestän myös mm. erilaisia luentoja ja tapaamisia, jossa pyrin auttamaan jokaista löytämään sisäisen rohkeutensa ja sen avulla saavuttamaan tavoitteensa. 

 

-Viivi Altonen, Miss Suomi 2020